Ute igen

På väg ner på stan för att möta upp frugan som ska klippa sig - för första gången under tiden vi varit tillsammans. Och när vi träffades gnällde hon redan då att hon inte klippt sig på över ett år. Och vi har varit tillsammans i över två år. Så min tippning på när hon klippte sig sist vore för typ 3,5-4 år sen!?
Hon är nervös...

/M-J

Ps. Skulle ha postats för några timmar sen via den här mobilappen.


Keeping busy

Sen torsdag har jag mest bara suttit hemma i nån sorts dvala.
Men igår, måndag, höll jag igång hela dagen.

Först var jag och lämnade paket på stan, samt fixade med en hotellövernattning vi ska ha snart.
Sen träffade jag Jenny och vi åkte för att hämta ut ett paket hon hade beställt.
Sedan blev set IKEA. Strosa där och handla billigt skräp, fika med kanelbulle (tvunget när det luktade bulle i hela varuhuset!) och äppelkaka med vaniljvisp. Sedan blev det även wienerkorv och vegpizza efter IKEAshoppingen.
Därefter åkte vi till Rusta, shoppa mer billigt skit. Och så även Chilli och ÖoB.
Sen var set dags för Heron. Köpa biobiljetter och snacks. Sen en sväng in på Mediamarkt och glo Tv-apparater. Så en stående/gående middag i form av en cheezeburgare - och samtidigt in och ut på Hemtex med.
Avslutningsvis då 3D-bio. Vi såg In the darkest hour, eller vad den nu hette.
Så vare dags att åka hemåt sen. Plockade även upp lilla frugan på vägen...
Hemma visade jag upp vad jag handlat å så. Bebis ville inte vässa klorna på sin nya klösbräda, utan tyckte visst den var bättre att hångla med... :oS

/M-J


Final verdict on thursday..?

Har inte känt mig på topp direkt sedan ultraljudet i torsdags.
Känner mig faktiskt rätt "trasig", i själen, typ... :o(
Så har inte direkt orkat skriva om detta innan. Försökt att förtränga det, bäst det gått...
Sjukanmälde mig från jobbet också för fredagen, då vi skulle haft säljcoaching. Inte direkt läge för mig med sånt just då va... Som tur är har jag varit ledig från jobbet sedan dess och inte behövt sjukanmäla mig. Och är fortfarane ledig, veckan ut. Jobbar inte förrän om en vecka, nästa tisdag.

Så här var det iaf.
Vi kom till Karolinska för ultraljud och påbörjade det. Hon tittade lite och såg inte så bra, så vi fick byta rum till en bättre apparat (högre upplösning) och hon tittade igen.
Hon hittade graviditeten... men inget foster.
Hon gick och hämtade en läkare och han kom in och kollade också. Samma, en graviditet men inget foster.
Vi bytte rum igen och pratade lite. Hon sa att hon trodde att graviditeten stannat av för nån vecka sen och undrade om jag blödit något - vilket jag juh inte har gjort!
Hon kunde inte veta med all säkerhet så hon bokade en ny en vecka senare, ny på torsdag, för ett nytt ultraljud för att kolla igen. "Förhoppningsvis har den kommit igång då" men nu fanns det inget hjärta där som pickade, vilket man borde ha kunnat se nu.
Hon sa också att oftast kommer fostret ut av sig själv så småningom men att man annars fick hjälpa det ut.... ...så det som väntar på torsdag är väl att ta det beslutet, vänta och kolla om den behagar hitta ut nån gång eller om den skall tas ut helt enkelt.
För mycket hopp om att den lever finns juh inte. :o/

Det känns inte speciellt kul att gå runt med något dött i kroppen.
Så om den nu är död tycker jag den fan kan se till att komma ut också!!!
Jag som bara vill ha en bebis, bryr mig inte ens om graviditeten, vill bara ha min (VÅR) bebis... och istället får jag en graviditet men ingen bebis. Vaffan... :o(

/M-J

:o(

Det gick juh inte direkt som man hade önskat... Minns min dröm? :o(
Jag har en graviditet, det syns. Men inget foster syntes till... :o(

:'o(

/M-J


På väg till ultraljud!

Vi har båda tagit ledigt från jobbet idag.
Nu är vi på väg till sjukhuset för ultraljud. Ska bli spännande att se lilla blåsan i magen! Men är nervös! :oS

Jag gjorde matsäck med skinkmackor och så handlade vi juice i en sån där automat på perrongen. Så vi har ätit frulle på tåget.
Allt till ljudet av bebisgråt.
Tänk att förr i tiden hade jag blivit galen av oljudet. Men inte nu längre...

Hoppas att allt står bra till med E nu!!! Ett pickande litet hjärta tack!

/M-J


Hormoner...

Sitter på rasten på jobbet och läser bloggar. Läste just en blogg där tjejen ska föda om 6v. Hon skrev om att barnet inte vänt på sig osv. Inget direkt emotionellt sådär... men vad händer, plötsligt börjar jag nästan böla!!! :oS
Orka va såhär hormonell... :oS

Skärpning, back to work!

/M-J

PS. Imorgon är det ultraljudsdags! Vi ska få se bebben för första gången!
Hoppas nu bara att det verkligen finns nåt kvar där inne och att allt ser bra ut! Vill se ett friskt pickande litet hjärta!!!!


Mardröm

Drömmer så livligt numera, sedan jag blev gravid. Jättekonstiga drömmar ibland. Och för det mesta så känns de så verkliga. Jobbigt.

Hade en riktigt otrevlig mardröm imorse, som jag vaknade av. Kändes inte alls trevligt, gör fortfarande inte. En obehagskänsla i hela kroppen än. :o/

Drömde att jag var på nåt kryssningsfartyg som höll på att kapseja och så mitt i alltihopa på båten (det var ingen panik trots allt) så skulle jag tränga mig före i kön för ultraljud. Ultraljudet skulle göras i något offentligt rum - men det var inga andra där än några som ville göra UL, eftersom alla andra antagligen lämnat skeppet? Det var nån jag kände tydligen (det framgick inte vem det var eller hur jag hade denna kontakt :oS) som skulle göra VUL, så jag fick gå före den som egentligen skulle gjort sitt ultraljud. Denne vart inte glad! Men ingen brydde sig. Ja jag skulle göra VUL dårå och det var jätteobehagligt för den där som gjorde det (som jag kände!?) var värsta oförsiktig och bara skyndade sig igenom det hela. Ja det gjorde ont alltså för den där saken man gör VUL med bara trycktes runt åt sidorna hit och dit och uschh... Samtidigt rabblade han/hon (?) upp i snabb takt som man knappt hängde med på vad den såg. "Här ser jag några ägg, tre stycken. Och på andra sidan är det också några. Du är fertil..." Då började jag ana fel... Vadå är fertil? "...allt ser bra ut men jag kan inte hitta någon graviditet." Förtvivlad.
Sen vaknade jag! :o(

Såna där drömmar vill jag INTE ha igen!!!! :o(

/M-JHata SL!

Man kan undra hur de tänker att man ska ta sig till jobbet...
Bäst för dem att bussarna rullar som de ska imorgon!

:o/

/M-J


Mumsfilibabba!

Mys, Dextermaraton, frukt med hallonlakritsglass och rosa bubbel (hallonsoda) står på schemat idag...

/M-J


Cravings!

Stilla Breezerbegäret går juh inte, får bara stå ut tills det går över...

Fick något gott iaf, pizza till middag! :o)
Men när vi skulle beställa kom vi juh på att jag inte får äta salami!!! Så nån salamipizza fick jag minsann inte. :o( Blev till att prova något nytt istället - kebabpizza! Och det var faktiskt supergott! :oD
Och inte så lång stretch från vad jag egentligen var sugen på - kebabsallad!!! Vilket de inte har. Fattar inte varför, de har juh faktiskt alla ingredienserna! Borde nog föreslå detta för dem, att lägga till det på menyn! För jag älskar juh kebabsallad!!! :oP

Annars då så har mina cravings nu gott över till FRUKT! En annan storfavorit till mig - FRUKTSALLAD!!! :oP
Kanske med lättglass, vanilj. Eller melonglass, nomnom...
Åhh yoghurt! Typ päronyoghurt, eller blåbär... Nomnom...
Dock skulle jag just nu bli glad för bara en banan, lite druvor, eller varför inte ett grönt äpple... Nåt bara!
Och juice!!! Cola smakar inte så gott längre, är sugen på apelsinjuice! Hellre även isvatten än cola just nu.
Skönt att det är bra cravings nu! Dock så har jag inget av det hemma... :oS

/M-J


Breezer-cravings!

Cravings är fan inte roliga.
Speciellt inte när de "omöjliga", åtminstone väldigt orealistiska just nu.

Igår hade jag vääääärldens sug på plockgodis. Var tvungna att kila till livs på kvällen för annars hade jag nog bölat. :oS
Men ja det var väl ok med detta...

Nu är jag sjukt sugen på en vattenmelon-Breezer!!! Som det alltså är alkohol i! Och det går juh icke, vaffan.. :oS
Varit sugen på det iofs 1-2 veckor nu men det har bara blivit värre och NU, faaan...
Har fått nån vårkänsla tror jag, jävla väder. Tänker värme, park, grönt gräs, kall Breezer, vattenpipa...
Buhuhuuuu.... :'o(

Viiiiiiiiiiiiiiissssst är det värt det att avstå från detta i slutändan - men det känns juh inge kul just nu för det. För nu får jag inte min Breezer och jag har ingen bebis i mina armar att trösta mig med heller!!
Och NEJ jag är ingen alkis, dricker rätt sällan annars numera. Så de så!
Man vill väl ha vad man inte kan få..? Vetskapen om det gör dock inte heller något bättre! SÅ DE SÅ!

BITTER!

/M-J

OBS! Gammal bild från 2010.

Inskrivning!

I tisdags, i förregår, då var det inskrivningsdags på MVC.
Har bytt pass, så behövde inte jobba innan trots allt.

Trodde att det skulle ligga på samma ställe som vårdcentralen men det gjorde det inte, så vi fick leta lite. Men det gick bra. Var bara lite rädd att nån man kände skulle se oss gå in i den porten, för då skulle de juh antagligen hajjat! Men tror inte nån såg oss, heheh...

Inskrivningen var en stor lättnad. Kändes jättebra med barnmorskan! Hon var lättsam och trevlig. Känns verkligen jätteskönt. :o)
Och hon visade inget konstigt angående att jag hade en FRU med mig och inte en gubbe. Lättnad. :o)
Vet inte varför jag egentligen nojjade mig över det. För det där brukar aldrig vara något problem för oss egentligen... :o)

Vi fick en massa böcker och broschyrer.
Och så fyllde man i hur mycket alkohol man druckit innan graviditeten och pratade om hur man såg på droger nu. Blev inget långt snack direkt eftersom jag sa på en gång att jag såg det som nolltolerans och att jag inte heller rökte, snusade eller använde något annat konstigt! Punkt slut liksom.
Sen fick vi reda på att vi får göra ett KUB-test hos dem OM vi själv vill. Det var tydligen inget de erbjöd själva om man är under 35 men om man frågade så fick man. Och det var jag som tog upp det så... Vi har dock inte bestämt oss om det än, ska göra det innan nästa besök i början av Februari.
Hon bekräfatade också att BF blir i September, dock sa hon inget datum. Men sånt där brukar väl ändå sällan stämma. Nån gång då blire antagligen om allt går som det ska. :o)
Vi fick också igenom vad man får och inte får äta som gravid. Eftersom jag inte äter fisk eller skaldjur rekommenderade hon också att jag skall börja ta omega 3-tillskott, utöver mina gravidtillskott jag redan tar.

Nästa besök blir det provtagningar tydligen.
Men det är först 8:e februari...

/M-J

Berättade för 2 arbetskamrater!

I helgen och i måndags när jag jobbade så berättade jag för de arbetskamraterna jag jobbade med.
Det är så dött på jobbet nu, inget att göra, och så står man bara där två pers rakt upp och ner. Finns typ inget annat att göra än att prata, så det fick bli så. Nu vet de också då att jag är gravid. Är väl lika bra också att arbetskamraterna vet när man mår dåligt osv.

/M-J

TACOS!

Cravings much?
Asså älskar juh Tacos annars med men ja...
Igår vart jag sjukt sugen på Tacos så fick bli det. Tortillas.
Idag då? Joo nachotallrik!
Ska fan aldrig mer äta nåt annat än tacos! Så gott är det.
Och vår lilla bebis i magen kommer att titta ut sen och säga Hola! En liten mexicanare blire nog... ;o)

/M-J


Berättade för chefen!

Jobbat även idag. Idag var det en del att göra på jobbet, till skillnad från dagarna innan. Idag gjorde vi nämligen om till Final Sale, vilket innebar flytt av en massa skor och bord. Lappa skor i
obekväm höjd och i riktigt obekvämt hukställning. Inte alls skönt för magen kan jag säga! Och illamående och yr blir man lätt då.
Min chef dök också upp på jobbet idag, trots att hon skulle varit ledig hela veckan. Hon frågade lite om hur det gått med barngrejen å så...
... Slutade med att jag berättade för henne att jag är gravid.
Lika bra att hon vet. När jag nu mår lite si å sådär på jobbet. Och så måste jag juh berätta förr eller senare - och nu hade jag ett bra tillfälle.
Då har man det gjort också. Resten av kollegorna får dock vänta med att få reda på något än så länge.

Nu är jag på väg hem från jobbet. Det har varit skitväder hela dagen. Spöregnat typ. Nu kallt "bara", vilket innebär att vattnet fryst till is och det är alltså snorhalt ute.
Jag är rädd för att halka och bumpa till det lilla embryot och skada det... :o/

/M-J


Trååååååk!

Så här roligt och livat är det på jobbet i dessa fattiga januaridagar, helt tomt ibland - fy så tråkigt det är! Och så sakta tiden går!

/M-J


KAN INTE SOVA!

Frustrerad!
Andra natten nu och inatt ännu värre. Kan inte sova!
Men hinner inte göra nå längre utlägg om det just nu. Har två timmar kvar att försöka innan jag måste upp å göra i ordning mig för jobb...
Suck.

/M-J


Oro över att inte må så illa! :oS

Undrar vad som hände med tröttheten? Kan inte sova längre! Slumrar som bäst till en liten stund för att sedan vakna till igen. Så hela natten! Plus att det tar juh en evighet på kvällen att försöka somna. Plötsligt liksom klarvaken och bara tänker! :oS

Magen känns inte alls lika svullen! Har gått ned nu tror jag, uppsvullnaden.

Illamåendet är inte ens i närheten lika illa som innan. Men nu inatt har jag kännt mycket "rörelse" i magen, mycket som pågår där inne typ..? Men inte gasig eller så nu.

Brösten gör nu på morgonen inte lika ont som innan. Har haft jätteont i dem. Har kännts som att jag varit helt mörbultad, typ som att nån stått å sparkat mig på bröstkorgen och revbenen..!!! :oS Men för tillfället känns det som sagt lite bättre.

Blir faktiskt lite orolig. På nåt sätt mår man bättre av att må dåligt nu när man är gravid. Det lugnar en för att man "ska" må illa och dras med en massa symptom när man väntar barn!
Men jag försöker tänka på att jag inte blött nåt! Och att symptom kan komma och gå. Och att alla graviditeter är olika! Så det är säkert ok där inne iaf...!!?
Jag hoppas verkligen att allt är ok med lilla E!

/M-J


Knackar på ny look...

Måste göra om bloggen lite, nytt utseende får det bli...

/M-J

Berättar inte än ändå!

Nej, never mind! Ringer inte till chefen ändå och berättar det än kom jag på.
Om jag tar kortare rast så kan jag istället gå en kvart tidigare och hinner bra med bussen och till MVC ändå räknade jag ut nu.
Så då känns det bättre att vänta med att berätta för chefen till jag kan göra det face to face - och till jag är redo att berätta för alla andra arbetskamrater också! Och typ hela världen! :o)

Planen just nu är väl att vänta åtminstone till efter VUL (vaginalt ultraljud) 26/9. Då kommer jag just att gå in i vecka 9, om jag räknat rätt alltså (med FamiljeLiv's uträknare). Sen får vi se hur det ser ut på det ultraljudet! Och bedöma läget därefter. :o)

/M-J

Luna vårdcentral blir det!

Ringde till Luna vårdcentral nu och bokade tid för inskrivning.
Hon ville egentligen att jag skulle komma in den här veckan redan men jag bad om att få komma nästa vecka istället eftersom jag den här veckan kommer att jobba varje dag och till stängning! Sa att jag ville ha så sent som möjligt också, så att min fru kan följa med. Det blev på tisdag då, 17:e Januari, som jag fick tid - 14:45.
Jag jobbar även den dagen, till 14:30 - vilket innebär att jag nog måste ringa min chef nu och berätta läget. :oS NERVÖST. Men antar att det måste göras förr eller senare! Still... :oS
Hade också gärna sagt det face to face men nu har hon tagit ut semester hela den här veckan så...
Uuuhh, jaja dags att ringa, wish me good luck! Eller håll tummarna iaf!

/M-J

Oxbackskliniken blev det icke!

Nähe!!
Imorse ringde de upp mig från Oxbackskliniken. Hon tog mina uppgifter, när jag hade mens senast osv och jag sa även att jag hade insiminerats och hade därmed även datum för det. Hon sa sen att en barnmorska skulle rings upp mig senare och bestämma en tid för inskrivning.

Nu en timme senare ringde då en barnmorska upp och sa direkt att de har fullt. Det var så många som hade ringt under jul och nyår här så nu var det tydligen inskrivningsstopp!

Hon rekommenderade att ringa till Luna eller Carina barnmorska istället.

:o(

/M-J


Skönt att slippa mens!

Så skönt att slippa mensen nu! ;oD
Och nu har jag också slutat vänta på att den ska komma, för det ska den minsann icke göra på ett bra jäkla tag!
I förra veckan så kändes det ibland som att man väntade på mensen än, är juh så van vid att den kommer varenda jäkla månad..
Men sååå skönt att slippa!!!!

/M-J


Sista testet?

Igår kväll fick jag för mig att jag var tvungen att kissa på sticka igen... Paranoid..?!

Och resultatet? Joodå, still preggo! ;oD

Nu har vi inga tester kvar hemma längre och ska försöka låta bli att köpa fler, utan hålla oss till VUL som är om 2,5 veckor! Hur ska det gå... :oS

/M-J


Tråkigt som fan att jobba!

I helgen har jag jobbat. Tråkigt som fan! Helt dött nu... Och då går juh tiden supersakta förståss...

I lördags kväll efter jobbet var vi bortbjudna på middag hos Lelle, Marcus och Noah.
Jag förberedde under dagen och gick till Bolaget och köpte alkoholfritt vin till mig. Sen var jag såpass sneaky att jag tom rengjorde en "riktig" vinflaska som det stod 13% på och hällde över mitt i.

Lelle bjöd på tacogratäng som var supergott. Och misstänkte inte någon graviditet.
Ja vi vet att hon inte gjorde det för att vi berättade trots allt nyheten sen! :o)

Vi stannade till rätt sent och spelade sällskapsspel... Mycket trevligt. :o)
Tilläggas ska att vi vann på Familjegeni!
Sen skiter vi i att vi förlorade i Vagabond. Eller jag, Mickis var inte riktigt med i matchen då längre...

/M-J


Mage 6:e veckan!

Asså, bara 6:e veckan och JÄTTESVULLEN! En riktig bulmage!
Och ja, jag är mycket medveten om att det inte är barnet som syns, för den är är tiny än så länge. Men det är graviditeten som syns! :o) Alla tarmar m.m. i mig är supersvullna...

Och jag mår typ dåligt av att se och publicera en sån här tjockisbild på mig själv, så säg inget klumpigt och dumt nu!!! Jag vill trots allt kunna posta bilden för att kunna titta tillbaka sen och jämföra hur det växer... Kanske kanske tom magen lägger sig lite grann igen snart om tarmarna lugnar sig, vem vet...
Jag längtar faktiskt till en riktig gravidbullmage nu! Men inser också att jag sen kanske inte kommer vara lika förtjust i att ha det, hahah....

/M-J

Boka tid hos barnmorska, nervöst!

Dags att boka tid för inskrivning på MVC.
Det känns konstigt och NERVÖST!!!
Det här är juh helt nytt, första graviditeten. Och man är så osäker. Man känner sig som en idiot. Vet inte vad man ska säga.
Och så på det ska man lägga till nån komma ut-grej direkt för barnmorskan också. Trött på detta eviga komma ut:ande!! Men det är juh lika bra att kasta in det på en gång: Jag och min FRU har varit och INSEMINERAT!
Man är väl alltid lika rädd att folk skall bli chockade eller tycka något konstigt... och speciellt nu känns det rätt känsligt. För vi är juh superglada och då vill man inte råka ut för en barnmorska som rynkar på näsan och tycker att homosexualitet minsann inte är helt okej... Visst, "bara" att byta barnmorska eller MVC men som sagt, vill inte ha något som skall förstöra vår glädje just nu...
Södertälje är väl inte homovänligaste staden i landet heller. Vi har juh alltid alternativet att åka in till Stockholm till Mama Mia där de har HBT-kompetent personal men vill helst slippa den restiden!
SÅ VI HÅLLER TUMMARNA! För att få ett underbart bemötande på MVC och av barnmorskan.
Och jag troooor faktiskt att det skall gå bra! :o)
Vi har valt ut en privat liten klinik som ligger jättenära oss. Hoppas på det bästa!
Nu har jag fyllt i på hemsidan så de ska ringa upp mig för tidsbokning... NERVÖST!

/M-J


AAAJJJJ SOM FAN!!!

Jag har varit ledig hela den här veckan och lite till, så har mest bara slackat hemma i myskläder.
Ikväll efter Mickis kommit hem från jobbet så gick vi dock och postade ett paket samt handlade. Då klädde jag juh dårå på mig vanliga kläder...
... Och nu när jag klädde av mig för att sova, tog av bh:n... Aaaaajjjj!!!! :o(
INTE KUL!!!
Så jävla öm nu. :o(

Och så magen som är supersvullen och spänd verkligen...

Mmm... Man FÅR faktiskt gnälla även fast man är superdupermegalycklig över graviditeten! Sådeså!

Gonatt...

/M-J


Varför testa mer? :oS

Vet inte riktigt varför egentligen men har just kissat på sticka igen!
Behöver väl tydligen den bekräftelsen än ibland att Stickan säger att Joo du ÄR gravid!
Men det är juh så fånigt att känna det behovet när man faktiskt själv KÄNNER av graviditeten, kraftigt! Som nu på morgonen mår jag pissedåligt! Och jag känner verkligen att det händer en massa saker i min mage! Det jäser rejält! Så... Fånigt...

Men nu ska jag försöka sova lite mer, aptrött som jag är! Suttit uppe halva natten med en fånig hockeyfru! JVM Sverige-Finland.
Hon har åkt till jobbet nu, också aptrött men får juh faktiskt skylla sig själv som var tvungen att sitta uppe...
Här skare snoozas!

/M-J


Kosttillskott!

Idag var det inte roligt att vakna. Mår pissdåligt, riktigt illamående, även efter frukost.
Kom iaf ihåg att ta en vitamintablett. För en gångs skull. Hur svårt ska det egentligen va att komma ihåg att ta dem? Två om dagen. Bara tagit en om dagen nu... :oS Måste bättra mig...

/M-J


Freak cat!

Älsklingen har däckat i soffan för länge sedan.
Jag har suttit och glott på Greys anatomy.
Och freakkatten sitter först bredvid mig och bara glor på mig!!!
Sen kryper hon ihop tätt tätt intill bakom mig och myser... Freak.

/M-J


5 September?

Nu har jag gjort en till beräknaning på när barnet kan förväntas anlända, den här gången på familjeliv.se. Och jag tror att vid förra beräkningen så fyllde jag i fel data... Hur som, enligt den här som tar med i beräkningen att jag har kortare menscykel än normalt, så blir det 5 September.


Jag hoppas juh dock fortfarande på 3 September! ;o)

/M-J

Nyårsafton!

Nyårsafton tillbringades i Tullinge hos Marko, Sanna och Loui. 
Alltid lika mysigt att få kramas med den lilla sötnosen! :o)  


Till middag lagades det hemmagjord planka med oxfilé, bacon, mos, bea och tomat. Mums!Sen var det lek med Loui och sport på TV som gällde.
En massa barnhockey bland annat (junior VM alltså).
Och fyrverkerier förstås.

Sen somnade jag i soffan, trötter som jag är...
...men det var väl inte så farligt. Vi skulle ändå sova över. :o)

/M-J

Yepp, I'm pregnant! ;oD

Nyårsafton.
Börjar med att kissa på den stickan vi fått av barnmorskan vid inseminering. Hon sa juh att den skulle användas 31/12. Så det gör vi, även om vi redan plussat.

Och på det visar det sig också att jag är gravid.
Man ser ett tydligt streck i runda fönstret.
(Nej på den här ska det inte bli plus, utan bara ett streck, kontrollstrecket är det i lilla fönstret.)Och använde även en egen sticka igen och strecket var mycket starkare nu! :o)Gjort totalt 8 positiva graviditetstest nu, med ökande styrka.
Nu chillar vi nog lite med testerna. Jag ÄR juh faktiskt gravid!!! ;oD


Och kan det finnas något mycket bättre än denna vetskap att gå in i det nya året med...!?!? ;oD

/M-J

RSS 2.0