Längtar till September!

Mina appar påstår 9:nde september. www.niomanader.se däremot som hade fler variabler med påstår att det blir dags för förlossning 10:nde september!
Själv hoppas jag på att den vill ut redan den 3:e och därmed snor mormors födelsedag! ;o)

/M-J


Nya filten!

Bebis gillar filten vi fick i julklapp av Jenny igår nästan lika mycket som hon gillar mig! ;o)

/M-J


Fortsätter testa!

Även fast vi egentligen inte behöver det så fortsätter vi att testa med de graviditetsstickor vi har kvar. Dom ska väl ändå användas upp! ;o)

Nu finns det 5 sånna här stickor att jämföra med. Varje dag starkare streck. Men ännu inte som teststrecket.Men å andra sidan ska det juh inte komma nåt streck alls där bredvid om man inte är gravid. Plus att vi har fått plus på en annan typ av graviditetstest också. :o)

Ringde juh i onsdag också, när vi fått vårt plus, till Karolinska och berättade det.
Vi fick då gratulationer och en tid för ultraljud i slutet på januari. :o)
SKA BLI SÅÅÅÅÅ SPÄNNANDE ATT DÅ FÅ SE HJÄRTSLAGET!!!

Imorgon ska jag, trots att det inte egentligen behövs, använda även graviditetstestet vi fick av barnmorskan vid insemineringen. Hon sa att vi skulle använda den på nyårsafton, så då gör vi det! ;o)

Vilket sätt att börja ett nytt år på förresten! Gravid! ;oD
Och vilken julklapp vi fick!!! VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP!!! ;oD

/M-J


Sista "julfirandet" för i år?

Torsdag 29 December 2011:

Jag är ledig, Mickis jobbar.
Jag kommer knappt upp ur sängen på morgon, är SÅ TRÖTT! Helt däckad. Redan!? :oS
Igår kväll däckade jag, eller gick och la mig dårå, för att jag var såååååå trött. Blev för mycket med den goda nyheten och allt exitiment och så jobba och ja... somnade tidigt, sov till sent. Fortfarande helt slut. :oS
Tar mig i dragen någon gång mitt på dagen och drar ner på stan iaf, för mellandagsrea.
Handlade dock inte så mycket. Insåg att det kanske är dumt att börja handla kläder nu när jag ändå kommer få gravidmage så småningom här.
Köpte dock gravidstrumpbyxor! Och tre par skönare trosor. Japp redan!
Men asså, jag tänkte....
När man har mens blir man juh alldeles svullen och allt känns trångt och obekvämt. Ja typ så känns det för mig nu fast lite värre. Och så insåg jag juh att detta faktiskt inte är pga mens och kommer inte att gå över om dag... Så jag förbereder redan! ;o)

På kvällen sen kommer Jenny över hem till oss för ett sista (?) "julfirande" för i år.
Men det blir inge julmat. Det blir tacos! ;oD

Och sen julklappar!

image descriptionJenny fick av oss 4 st finare jumbovinglas och 2 st större värmeljusstakar.
Micaela fick ett ugglepussel i 3D. Jag fick ett smyckesträd. Och så fick vi tillsammans en filt!

Sedan blev det chips och dipp till en film. Jag och Jenny kollade på "So close", igen. Micaela låg och sov i soffan - medd den nya filten.
Ikväll var jag som tur är lite piggare än igår kväll och imorse! :o)

/M-J

Nidblödning?

Asså, hur sjukt är inte det då... att samma dag som jag plussar så får jag också en liten nidblödning? Men ja, så tror jag att fallet var!
Antar att det var det iaf. För det var bara pyttelite blod (eller aa nåt mörkt, mer brunt), två gånger under dagen märkte jag det... Sen nada sen dess. Inget som utvecklats till mens... Och nån jävla mens ska jag juh inte ha nu heller så't.... ;oD

/M-J

Svårt att fatta...

Onsdag 28 December 2011:

Efter att ha gått hem tidigae från jobbet idag åker jag till Apoteket på stan och köper kosttillskott för gravida. Med folsyra och järn bland annat. Jag har juh lågt blodtryck och lågt järnvärde redan som det är, så lika bra att knapra extra för det där lilla kornets skull! ♥

Micaela har också gått tidigare från jobbet idag, pallade inte heller vara kvar där alltför länge efter graviditetsbeskedet...
Jag möter henne på stan. Hon är glad och jag får blommor! :o)

Vi går hem och myser och pratar om graviditet resten av kvällen.
Det är svårt att fatta detta.... ♥

image descriptionFör övrigt så berättade vi den glada nyheten för våra familjer och några av våra närmaste vänner också imorse. Vi vet att det finns en risk för missfall och allt det där men om så skulle ske är det väl lika bra att våra närmaste vet då varför vi kommer att vara så lessna i så fall... MEN nu ska det här juh gå finemang, sådeså!!!!

/M-J

ETT PLUS!!! ♥ ♥ ♥

Är fullt medveten om att det egentligen är för tidigt för att testa... men så fort jag utfört testet börjar det träda fram något i rutan. Man ska vänta typ 3 minuter men det kommer fram direkt, ett ganska tydligt PLUS!!!


image description

Ett plus kan man bara få om man är GRAVID!

image description

OMG! JAG ÄR GRAVID!!!!! ♥

:oD


Jag blir så glad att jag börjar böla.
Ringer upp Mickis som är på jobbet nu, säger: "Gå undan!"
Och så bölar jag fram nyheten om plusset och skickar MMS med bild på stickan!
Vi är superglada och exited och vet inte vart vi ska ta vägen!!!

Jag vet dock vart jag måste ta vägen, tyvärr. Åka till jobbet. Suck. INTE NU LIKSOM!

På jobbet ringer jag in en annan tjej så jag kan gå hem tidigare! Jag började ändå tidigare idag, då en annan tjej var sjuk. Samt började tidigare igår istället för en annan tjej som inte hade nycklar att öppna butiken med. Så det jämnar ut sig rätt bra ändå!

Dock måste jag jobba till halv fyra iaf. Tar ingen rast och äter inget, för att kunna gå hem tidigare. Big misstake. Mår illa på jobbet i slutet innan jag ska sluta och är lite yr pga det. :oS
Vill bara därifrån!
Vill skrika ut högt att JAG ÄR GRAVID!!!!!!!!!!

/M-J

Tredje gången gillt?

Onsdag 28 December 2011:

Spända som fasiken springer man upp på morgonen och gör graviditetstest igen!
Säg snälla att strecket är starkare nu!!! Den skall juh bli lika stark som kontrollstrecket!

Och ja joo den är mycket starkare idag - men inte lika starkt som kontrollstrecket. Fortfarande ganska svagt streck! Men det är lätt att se den!

Här ser man utvecklingen under dessa tre dagar. HCG-nivån måste ökat...!?!
Och det gör den väl bara om man är gravid liksom...Men den ska juh om jag förstått rätt bli lika stark som kontrollstrecket! Så... :oS

Man blir galen av detta kan jag lova!!!

Mickis åker till jobbet. Jag börjar lite senare än henne. Ligger hemma och bara tänker på detta. Skulle försöka sova en extra timme innan jobbet... men kan inte, det här gnager!
Så får jag mess från Mickis om att gå och köpa graviditetstest från Apoteket på min rast sen. Och då kommer jag på att vi har ett kvar hemma från förra månaden!!! Springer och stoppar i den i kisskoppen som jag inte hunnit spola ut än...
Bara att vänta några minuter på resultatet........

/M-J

Testar igen!

Tisdag 27 December:

Spända från gårdagens "inbillningsstreck" börjas dagen idag också med att kissa på sticka.
Och resultatet då?
Ja ett svagt svagt streck igen! Lite starkare dock än igår! Idag syns den iaf utan att behöva vinklas mot rätt ljus! Men såååå svag ändå! Inbillar vi oss bara!?
Kanske är bara att vi desperat VILL se ett streck att vi synas stickan för hårt och ser strecket som skall va där under, eller nåt... ähh veeeet inte!!! :oSAaaarghhh...

Jobb hela dagen lång då!

/M-J

Annandag jul!

Det är annandag jul. Och vår årsdag.

Börjar dagen med att kissa på sticka. Eller aa i kopp och stoppa i sticken där.
På dessa stickor får man inte plus som på de flesta man köper på apoteket. Istället skall det komma två streck bredvid varandra! Ett kontrollstreck, den som man ser starkt här. Och ett till där bredvid om man är gravid, dvs om man utsöndrar HCG... Strecket skall komma till vänster om kontrollstrecket.
Och det syns inget... ... ... eeeeeelller.... vinklar och håller på med stickan och tycker mig urskilja ett jättejättesvagt streck där!!!!? Inbillar jag mig!?! Humn... antagligen. Vågar inte ens säga nåt om det till Mickis. Bara inbillning...? :oSDags att gå och jobba istället!

Efter jobbet möter jag Mickis och vi går och äter lite Grekiskt. Är juh vår årsdag! Men vi orkar inget fancy, bara nåt gott och lugnt, sen hem! Trött.
När vi äter tar jag sen trots allt upp det här med stickan, det har gnagt mig hela dagen!!
Då vill Mickis såklart hem och se det och bedöma själv...

När vi kommer hem och tittar på stickan så ser hon precis det samma som jag... ett svagt svagt "inbillningsstreck"..!?! Hummn... could it be...?!??!

Vi provar definitivt imorgon igen!!

Även fast vi vet att det egentligen är alldeles för tidigt att testa på sticka än... dags först på lördag juh! Idag måndag... hahah...

/M-J


Juldagen!

På juldagskvällen har vi bjudit över Micaelas familj hem till oss för julmiddag.


Dags för julmat igen då, bara att greppa tallriken!Jag vill ha ett större kök!
Mums! Jag älskar julmat!
Det är lite tråkigt att Mickis tröttnar så snabbt. Annars hade jag nog lugnt kunnat äta julmat över hela mellandagarna fram till nyår! ;o)Efter middagen har vi fler julklappar som skall öppnas. Vi får choklad i mängder och en jättefin stor ljusgrej som skall hänga i fönstret. Hjärtformad för värmeljus. Den matchar dom mindre vi redan har och kompletterar perfekt! :o)

/M-J

Brunett!!

Juldagen 2011 börjades med grötfrukost, påföljt av hårfärgning! ;o)
Ja jag kanske är lite udda som får för mig att göra sånt under julen men ja, jag kände för att våga nu!
Och jag är faktiskt mycket nöjd med resultatet!
Till och med så att jag är sur på mig själv som inte vågat detta innan utan dragit ut på det här så länge, typ över ett år iaf!! :oS
Men ja, nu är det som tur är iaf gjort!! :o) 

 


För övrigt måste jag få förbanna mig över att jag nu fått så jäkla mycket finnar, vaffan!!!!! :o(
Jag är vuxen, inte fjortis! Måtte detta va pga graviditet...? Hoppas kan man! :oS

/M-J

Julafton i Tullinge!

Julafton:

Efter att ha ätit grötfrukost hemma och öppnat våra julklappar till varandra blir vi upphämtade av pappa, som även plockat upp syrran och Peter innan.
Vi tar en sväng förbi kyrkogården där min farbror ligger. Han dog när jag gick i högstadiet, otroligt många år sedan. Känner mig väldigt gammal plötsligt.
Efter att ha tänt ljus vid graven åker vi vidare till Tullinge för julfirande hos brorsan och Sanna, samt Loui! :o)


Vi välkomnas hem till Marko och Sanna med varm glögg, olika korvar, pepparkakor och hembakat julgodis.
Jag avstår självklart från glöggen och allt annat alkoholhaltigt,
eftersom vi inte vet än hur det gått vid inseminationen!Loui sover när vi kommer - men när hon vaknar så går hon laget runt och hälsar på alla och kramas. Mysunge!Vi tittar på Kalle Anka förstås...
...men Loui tröttnat snabbt. Hon hittar nåt mycket roligare. En pappkasse!
Den kan man juh dra över huvet och gömma sig! Ja hon får juh plats!
Sen drar hon upp kassen ibland och kikar ut, TADAA säger hon, typ.
VÄLDIGT KUL. :o)Efter Kalle Anka skall det lagas mat.
Eller lekas med Loui, hon måste juh också underhållas! ;o)
Hon tycker det! Hon kommer och tar tag i mig och Mickis växelvis och drar med oss till sitt rum. Hon vill ha sällskap och leka!
Mickis kittlar henne och hon skrattar förtjust, så himla söt!Plötsligt ursäktar sig pappa och åker hem huxflux!
Han är magsjuk!!
Panik. Folk börjar inbilla sig att alla är smittade nu... Inte jag, jag är inte så känslig. Tar sånt med ro. Händer det så händer det...
...och vi försöker alla att glömma det sen och ha trevligt istället.


Loui vill inte gärna gå på egen hand än utan vill hålla i...Till slut är det dags för JULMAT! :oD
Och alla äter sig till matkoma typ... förutom Loui.

Hon är pigg och kry till julklappsöppnandet efter maten.
Och många klappar får hon!!
Av oss Bamse för det minsta-tidningsprenumeration, Mimmi Pigg-gossedjur, tofflor och en liten princesskjol.Även vi vuxna får julklappar.
Vi har alla köpt en varsin för en hundring som vi lagt i en pott som man väljer ur i turordning, som lottats innan.
Mickis får ett vinset med öppnare, kork osv. Hon som av alla där var den enda som inte dricker vin, hahah...
Jag fick trisslotter och vann.... nada! ;o)Dom klappar vi hade med oss var:
1. Set med en flaska rödvin, choklad och en badbomb.
2. Ett sällskapsspel och skummtomtar.


Vi stannade kvar som sista gäster, som vanligt. Vi är dom där jobbiga typerna som man inte blir av med, som vägrar gå hem... :oS

Vi kikar på TV-apparater på nätet, kör Vem vill bli miljonär på nätet och snackar skit.

Visserligen är jag mätt efter maten men åt inte lika extremt mycket som jag brukar under julen. Men jag mår så himla illa. Och plötsligt händer det! Jag kräks upp lite i min mun!!! Uuuurrkkk!!! Jag vill inte skapa någon panik om magsjuka hos någon igen, så jag säger inget utan låtsas som inget sen... :oS

Stannade väl till halv två typ eller nåt sånt och tog nattbussen hem!
Nattbussem därifrån är så smidig. Raka vägen utan byten och snabbare än pendeltåget. Skönt.

Trevligt julfirande med hela min familj! :o)

/M-J

Julklappsöppning!

Julafton!
Vi käkade julgröt och skinkmackor till frulle. Sen öppnade vi våra julklappar till varandra! :o)
Mickis fick av mig 49ers matchtröja (NFL = amerikansk fotboll), 2 Singstarspel, tofflor och ett sällskapsspel.
Jag fick en ny Xbox av Mickis!!! ;oD
Min gick juh sönder för över ett år sen... Fick red ring of death. :o(

/M-J


Uppesittarkväll...

Gårdagens julegröt och skinkmackor under uppesittarkvällen.

/M-J


Jul!

Klockan är halv två på natten! Ska sussa strax, Ehh typ däcka! Sååå trött!!!
Har jobbat hela dagen, öppning till stängning. På båda mina raster sprungit och handlat kulmat och klappar.
Sen skynda hem, fixa julskinkan och makaronilåda. Äta gröt och skinkmackor. Baka. Slå in julklappar. Spela Bingolotto, uppesittarkväll. Städa.
Är helt sönderstressad, slut som människa.
Gonatt. Imorgon är det julafton minsann...

/M-J


Illamåendet is back!

Illamående igår morse och nu ännu värre idag. :o(
Vaffan...

/ M-J


Greys anatomy

Mickis är på julfest på jobbet...

Jag roar mig med Greys anatomy maraton. Klar med säsong 5 nu. Bara 3 säsonger kvar att komma ikapp... Och varje säsong är fan över 20 avsnitt! Och ca 42 minuter långa!

/ M-J


Andra inseminationen!

Då var en andra inseminering gjord! Igår.
Och så håller vi tummarna nu då!
Gravititetstest skall göras 30/12.

/M-J


Såklart ägglossning!

Hade rätt igår om att ägglossningen skulle ske idag!
Såklart.
På den värsta dagen! :o/ Ur jobbsynpunkt alltså för mig.
Vet inte riktigt hur det här ska kunna gå... :oS Men får försöka lösa det...
Ringer iaf sjukhuset dårå alldeles strax när dom öppnar...

/ M-J


Förvirrande med stickorna!

Jaha nu så kissar jag juh på två olika sorters ägglossningsstickor dårå... Och den digitala visade ingen ägglossning medans den andra Stickan som man får tolka själv ser nästan ut som positivt..!? Strecken ser nästan lika starka ut!? Vart så osäker då så jag använde en till digital, visade också negativt...
Kanske är imorgon då? Vi får se. Men jag gissar på imorgon! För den man tolkar själv har visat starkare och starkare streck nu varje dag... Och är den sådär stark idag så... Plus att idag har det gått 11 dagar från mensens första dag och förra cykeln fick jag faktiskt positivt för ägglossning på just elfte dagen.

Den där Stickan som man tolkar själv stör mig! Dåligt köp, rekommenderar verkligen inte! Det är jobbigt, stressande och svårt att behöva tolka själv!
Man blir stressad och orolig för man vill juh vara säker! För man vill INTE MISSA ägglossningen!!! För då missar man juh en månads inseminationsförsök och då kommer det såklart dröja ännu längre till jag blir gravid och till vi får den där mycket mycket mycket efterlängtade bebisen!!!

Dags imorgon då...?

/ M-J


Svårtolkade test

Tisdag 13 December, Lucia:

Ägglossning, anyday now. Men inte idag..?

Vi beställde juh från internet storpack med tester eftersom vi märkte hur mycket som gick åt sist! Lite billigare de tester vi beställde nu.
Typ 140:- tror jag att det här paketet gick på och då vare typ 20 ägglossningstest med och 10 graviditetstest!
De man köper på Apoteket kostar 250:- för 7-pack ägglossningstest och ca 130:- för 2-pack graviditetstest!
MEN ja, de här stickorna vi beställde måste man juh tolka själv! MYCKET SVÅRARE! man ska jämföra två streck... På de från Apoteket får man digitalt en cirkel eller ett smileyface och behöver inte försöka tolka nåt....
Blir till att knalla till Apoteket idag och köpa därifrån, köra både och, för jag litar inte på mig själv för att tolka test... :oS

/ M-J


Julbak

Måndag 12 December:

Ledig idag. Först lunchjympa. Sen möter Jenny mig där och vi käkar lunch på Thaien. Påföljt av en timmes promenad och sen handla på Willys.

Imorgon är det Lucia och då jobbar jag, så jag passar på att lussebaka ikväll när jag är ledig. Jenny bakar med mig.
Vi gör lussebullar och kola.
Och allt blir perfekt, för jävla gott!!! :oP
Skickar med Mickis till jobbet imorgon också, och tar själv också med till jobb så fler än vi får smaka på godaste lussebullarna ever! ;o)

/ M-J


Inte gravid

Måndag 12 December:

Imorse fick jag ett infall att kolla för säkerhets skull, även fast jag fått mens, och det nu är dags att testa efter ägglossning om jag ändå är gravid.
NOPE. Inte gravid.
Och ingen ägglossning än.

/ M-J


Julbord

Söndag 11 December:

Varit borta från jobbet i två veckor. Först sjukskriven en vecka och sedan hade jag ledigt den här veckan pga en massa passbyten osv. Men idag var det dags igen då att jobba...

Efter jobbet sen kom Sara A och plockade upp oss och så åkte vi ner på stan för att käka "julbord" med jobbet. Ingen julmat dock, utan vi käkade libanesiskt istället på Mira Mar.
Jag gillar den restaurangen, mums!
Kanske inte ens behöver nämna narkoman efteråt... :oS

/ M-J


Fussball

Lördag 10 December:

Jag är ledig från jobbet. Jag och Mickis sitter hemma och röker vattenpipa och dricker Breezers/öl. Jag måste juh passa på att dricka upp mina som jag haft liggandes här i kylen nu innan det ska insemineras nästa gång...
Sen får vi ett ryck och åker spontant till Tullinge för att kolla på fotboll med Marko och Sanna. Där dricker vi Baileys också. :o)
Efter fotbollen dansade Mickis och Sanna till Kinect. Och sen var det dags för mig att tvinga en full fru att åka hemåt... Jag skulle juh trots allt jobba söndag...

/ M-J


Ett halvår som gifta!

Idag har vi firat ett halvår som gifta!
Det är också idag två år sedan vi träffades. 2 år sedan jag träffade mitt livs kärlek!

Mickis gjorde sin mumsiga potatisgratäng och kött!

/M-J


Fucking jävla fittmens!

Vaknade halv sex på morgonen, akut kissnödig. Passade på att kissa på sticka. Inget plus... :o(

Nån timme senare kom det, förbannade jävla fittmensen!
Alltid hatat mens men nu.... :o(

/M-J


Fredag

Kunde inte hålla mig. Kissat på sticka igen. Inget plus! :o(

/M-J


Torsdag

Julebak med Jenny!
Lussebullar, pepparkakor och kola.

/M-J


RSS 2.0