Inskrivning!

I tisdags, i förregår, då var det inskrivningsdags på MVC.
Har bytt pass, så behövde inte jobba innan trots allt.

Trodde att det skulle ligga på samma ställe som vårdcentralen men det gjorde det inte, så vi fick leta lite. Men det gick bra. Var bara lite rädd att nån man kände skulle se oss gå in i den porten, för då skulle de juh antagligen hajjat! Men tror inte nån såg oss, heheh...

Inskrivningen var en stor lättnad. Kändes jättebra med barnmorskan! Hon var lättsam och trevlig. Känns verkligen jätteskönt. :o)
Och hon visade inget konstigt angående att jag hade en FRU med mig och inte en gubbe. Lättnad. :o)
Vet inte varför jag egentligen nojjade mig över det. För det där brukar aldrig vara något problem för oss egentligen... :o)

Vi fick en massa böcker och broschyrer.
Och så fyllde man i hur mycket alkohol man druckit innan graviditeten och pratade om hur man såg på droger nu. Blev inget långt snack direkt eftersom jag sa på en gång att jag såg det som nolltolerans och att jag inte heller rökte, snusade eller använde något annat konstigt! Punkt slut liksom.
Sen fick vi reda på att vi får göra ett KUB-test hos dem OM vi själv vill. Det var tydligen inget de erbjöd själva om man är under 35 men om man frågade så fick man. Och det var jag som tog upp det så... Vi har dock inte bestämt oss om det än, ska göra det innan nästa besök i början av Februari.
Hon bekräfatade också att BF blir i September, dock sa hon inget datum. Men sånt där brukar väl ändå sällan stämma. Nån gång då blire antagligen om allt går som det ska. :o)
Vi fick också igenom vad man får och inte får äta som gravid. Eftersom jag inte äter fisk eller skaldjur rekommenderade hon också att jag skall börja ta omega 3-tillskott, utöver mina gravidtillskott jag redan tar.

Nästa besök blir det provtagningar tydligen.
Men det är först 8:e februari...

/M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0