Världens mest krävande katt!? :oS

Kattfan har blivit helt loco nu!
Vet inte, hon kanske känner på sig att det börjar närma sig sluttampen på graviditeten? Hon kräver enorm uppmärksamhet nu, konstant!
Får inte mysa ifred med frugan, för katten MÅSTE få ligga tätt mellan oss, bredvid duger inte utan emellan! Hela, hela, hela tiden!
Och igår när vi hade besök tog det 2 sekunder till hon krävt till sig all uppmärksamhet där också och parkerat i knät.
Nu inatt var dock droppen!
Tur för frugan att hon inte vaknar av princip nånting. Men jag gör! Och fy vad kattfan var jobbig!!!! Nu får vi tydligen inte sova heller! Natten började som vanligt med rutinen att hon (katten) somnade under mitt täcke vid mina ben. Sen brukar hon förflytta sig ut till soffan under natten när det blir för varmt under täcket och/eller jag somnar och börjar röra mig. Så även inatt. Men... Nu funkade det inte för henne. Hon kom hela natten in till oss och gnällde och ville ha uppmärksamhet! Satt bredvid sängen och jamade eller hoppade upp på sängen tom och gjorde det samma. Vid något tillfälle satt hon just bakom fruns huvud och gnällde. Tydligen ville hon ha hennes plats redan då. (Vanliga rutinen är juh att katten tar fruns plats på morgonen när hon åker iväg till jobbet, då kryper hon in under täcket på den sidan.) Nån gång inatt klev hon även upp på min höft och la sig där men eftersom mina fogar inte ens pallar att ligga på ens sidan så länge annars utan extra tyngd på höften utan jag vänder mig fram och tillbaka hela nätterna så blev hon förstås inte särskilt långvarig på mig.
Shit va frustrerande när man sover så dåligt redan pga graviditeten att då ha en jäkla katt som håller på hela jäkla natten och väcker en. NEJ jag ville inte gosa med henne, jag behövde soooova! Men nog återkom hon för det var 15-45 min...
Ajja tur i oturen eller vad man ska säga... Är iaf ledig från jobbet idag! Och nu har frugan åkt till jobbet och katten sussar under täcket på Micaelas plats, så NU KANSKE jag kan få lite sömn jag med...!? :oS

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0