Lördag - Torekällberget

I lördags fick vi låna sötaste Loui, yey!
(Satt barnvakt alltså.)
Hennes päron skjutsade hem henne hem till oss påförmiddagen. Vi åt lite mackor, matade katten med godis och lyssnade på musik.
Sen begav vi oss ut på en promenad mot Torekällberget och mötte Mickis mamma på vägen. Loui orkade gå jättelångt och ville absolut inte sitta i vagn... men faster sa ifrån när det inte ville hållas hand sen längre. Då fick hon lov att sitta i vagnen ändå, för går man bredvid bilväg är det vagn eller hålla hand som gäller! Då blev plutten iaf lite suris och somnade i vagnen.
Efter en powernap vaknade hon sen uppe på berget och fick syn på en massa djur!!! Populärast för henne var nog alla hästarna, korna och så grisen! En skitstor sugga typ som hon kallade för "liten gris", humn...
Efter att ha kikat klart på djuren fikade vi lite, var såklart tvungna att sockerkicka lite också. ;o)
Sen blev det en prommis hemåt igen! Och det blev inte någon trevlig promenad direkt. Joo barnet var snällt, satt i vagnen så snällt hela vägen och mumsade kex. Vinkade heippa till Mickis mamma när vi skiljdes åt. Men preggots stackars svullna fötter ville dööööö..., så svullna!!! Och runda fotsulor! Så obehagligt! Smått blöta fötter också, då nån inte får på sig några skir längre och fick lov att gå i ballerinor! Nej på stan är det inte nån fara, torrt. Men uppe på berget var det såklart snö och pölar mm. Kul.
Hann vara hemma hos oss ett tag och mysa med katten och barnsånger innanpäronen kom och hämtade upp bådebarnet sitt och oss.
Sen blev det middag på Tapco och så häng hos dem i Tullinge resten av kvällen.
Mysig dag! :o)

/M-J
Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0