Lågt blodtryck och huvudvärk

Igår morse när jag gick upp och skulle göra mig iordning till jobbet började jag känna mig jättesvag i kroppen, sådär svimmfärdigsvag alltså.
Tvekade innan jag hoppade in i duschen, kändes läskigt. Men måste man så måste man. Jag klarade det iaf utan att svimma.
Gick iväg ner på stan för att ta bussen till jobbet, fortfarande svag. Ringde frugan för art gnälla lite men hon var busy på jobbet. Orkade ändå inte hålla upp telefonen till luren, kändes som blodet inte kom fram till handen när jag höll upp den utan tog slut vi armbågen typ...
Tog bussen mot jobbet. Blev illamående på bussen, som alltid numera. Känns som att jag blir åksjuk typ - vilket jag aldrig varit innan.
Kommer till jobbet och får typ nästan direkt sätta mig ner på en provstation i
butiken. Känner mig yr.
Börjar ringa runt efter nån som kan komma och jobba istället för mig men det går inte så bra... Får stanna ända till fem... Men sluta två timmar tidigare var bättre än inget! Klarade mig igenom dagen men det var jobbigt till och från. Ibland vissa stunder kände jag mig som vanligt men så plötsligt vart man svag igen. Och mot kvällen började jag att utveckla en hemsk huvudvärk också! :o/
Att komma hem och lägga sig i soffan, ta en Alvedon och äta lite chips var skönt!!!
Även om värktabletten inte höll i sig så länge utan huvudvärken kom tillbaka sen.

Att jag känner mig sådär svimmfärdigt svag tror jag att kan bero på detta:
"Normalt sjunker blodtrycket i början av graviditeten för att ligga som lägst i mitten av den. Mot slutet av graviditeten stiger blodtrycket åter till den nivå du hade före graviditeten."
Jag har juh redan som det är lågt blodtryck, så om det sjunker nu så ja... :oS
Får se vad vad de säger om blodtrycket när vi till MVC för inskrivning om två veckor.
Om jag kan vänta tills dess, får se hur jag kommer att känna mig här. Om det blir bättre, sämre...
Jag undrar dock, OM jag känner innan dess att jag måste få blodtrycket kontrollerat, ska jag då kontakta vanliga vårdcentralen eller mödravårdscentralen!? :oS

Imorse vaknade jag då med huvudvärk, jippiiii... :o(
Ringde till jobbet och stannar hemma idag!

När man är hemma från jobbet med sprängande huvudvärk - som förstärker gravidillamåendet och det bara vänder sig i magen av bara tanken på det mesta i matväg trots att man är svinhungrig... ja då är det faktiskt helt okej att äta paj till frulle!
Det har jag bestämt! ;o)
Bättre att få i sig det än inget!

Sen undrar jag, kan huvudvärken bero på lågt blodtryck!? :oS

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0