Äntligen slut med det där glägget!

Idag är vi på dag 6+5.
Snart ny vecka alltså...Eller snart och snart. Tiden gårsupersakta! Vill bara att det ska bli den 26:e nu! Villebråd bebbe, vill se det pickande hjärtat!

I förra veckan (i fredags?) hade vi oss en liten scare. Det hade kommit något som antagligen var lite gammalt blod, brunt. Ochman befarar förståss det värsta om missfall... Så vi gick som på nålar och hoppades på attdet inte skulle komma något mer! Och det gjorde det inte. Inget mer under fredagenoch inget under hela helgen. Skönt! Och det var så pass lite i fredags att det känns inte som någon anledning till oro. Bara sånt konstigt som kan komma under en graviditet.

Jag har jobbat fredag, lördag, söndag. Och är helt död.
Jag är konstant trött numera!!! Dödströttvid åtta, nio, på kvällen. Så jag nästanbörjar gråta för attjag inte orkar resa mig från soffan, göra mig i ordning och gå å lägga mig.
Idag är jag ledig men det väntar 3 arbetsdagar nu innan någon längre ledighet. Jaglängtar.

Brösten gör inte lika ont längre. Är dock som sagtrejält trött ochäven illamående.
Progesteronet gör att jag mår ännu sämre. Och jagär skitless på att tadem!!! Jobbigt, speciellt den som skall tas dagtidnär man är på jobbet! Inte kul!!!
Idag ringde jag så till Fertilitetsenheten ochfrågade hur länge jag ska ta Progesteronvagitorierna, eftersom vi inte fått något info om det. Och tydligen kunde man sluta med dem på testdagen då vi fick ett positivt graviditetstest. Suck. Det är inte farligt ellerdåligt att ta dem längre än så men nu kan jag alltså sluta med dem. Bra!

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0