Vinterkräksjuka?

I fredags åkte jag som planerat iväg och lunchade med Jenny i Stockholm. Vi åt kinabuffe. Sen hämtade jag ut en gravidbox och så åkte vi iväg och köpte min gravidkudde och ett spjälsängsskydd. Därefter hemåt, helt utmattad.
Gick och la mig tidigt på kvällen...

Vaknade vid tvåtiden natten mellan fredag och lördag av magsmärtor! Kändes som jag var kraftigt övermätt! Krampade i magen. Gick på toa men inget. Lyckades trots det onda somna om.
Vaknade vid fyra igen, jätteont. Gick på toa och spydde till slut i handfatet. Fräscht. Fixade med mig spyhink till sängen och lyckades otroligt nog somna om igen, var juh så utmattad.
Vaknade en knapp timma senare igen och kräktes. Sen var det kräkas genom resten av natten/morgonen som gällde... Fyfan...

Frugan fick tråkigt nog meddela att vi inte kunde komma och fira Loui ändå! :o(
Istället låg jag hela lördagen helt utslagen i sängen med feber. Sov igenom mestadelen av lördagen...
Frugan hade FF (frufritt) i vardagsrummet, drack några öl och kollade på fotboll på både tv:n och i datorn samtidigt, olika matcher... Jag sms:ade eller slog en signal på mobilen ibland om jag behövde uppassning. Var juh så slut så jag knappt orkade till toan längre.

Söndag lite bättre. Inga kräkningar eller feber men rätt utmattad fortfarande. Och svårt att få i mig mat än. Tvingade i mig lite iaf.

Natt mellan söndag och måndag, frugan har givetvis blivit smittad och börjar kräkas. Gör så hela natten och morgonen igenom... Hon låter döende nästan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att hjälpa... :'o(
Själv är jag fortfarande inte så himla pigg, ingen matlust alls men superhungrig antagligen... Måste måste måste försöka tvinga i mig nån mat, för bebisens skull iaf... :oS

Tjihooo för den där buffén! Kommer aldrig mer äta där!! För att ja jag tror det är där jag blev smittad. :o(
Jag har inte varit magsjuk på 17 år, vad jag minns...

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0