Kalasat

Igår, lördag, efter jobbet blev jag hämtad av mamma och P för att åka på extrakalas hos Loui. Hämtade även syrran på vägen, frugan hade redan hängt hos M&S hela dagen och lekt med finaste Loui. Värsta stora tjejan som fyllt 2 nu!

Vi hade köpt en Brio leksaksugn till födelsedagsbarnet, samt en leksaksstekpanna med mat och tillbehör. Tror nog att Loui gillade det, för hon lekte med det väldigt mycket sen och lagade en massa smarriga mat som alla på kalaset fick smaka på lite då och då. Gulli.

När dom andra äkt hem igen så stannade jag och frugan och åt middag. Marko hade lagat pulled pork, eller vad det nu heter. Det smakade väldigt annorlunda och speciellt. Tyckte varken sig att det var äckligt eller gott - men det tyckte jag inte om fikat med bullarna där innan heller. Är nog inne i en graviditetsperiod där smaklökarna bråkar och jag har tappat matsuget. :oS

Vi stannade iaf i Tullinge ett tag och kom hem först vid ett-tiden... Så när jagvaknade imorse för att gå till jobbet var jag inte pigg! Kändes som nån kört över mig, trots att jag sovit iaf 8h.

Det är nog inte riktigt min dag idag. Inte nog med att kroppen redan värker och jag är trött och seg... Sedan ramlade jag i trappan i porthuset när jag skulle gå ner och till bussen. Missade sista trappsteget eller trampade fel. Föll ner och landade på knäna. Nu värker det som fan i särskilt ena knät! Har inte hunnit kolla hur det ser ut. Hade bråttom. Sitter på bussen på väg till jobbet nu...
Hur ska den här dagen gå... Vill bara hem igen och bädda ner mig!

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0