Otacksam och illamående

Ligger här och mår illa så jag inte kan sova. :oS
Ont i magen av den stora feta pizzan vi delade på för nån timme sen. Blir kräkfärdig av bara tanken på den. För att inte tala om av art se bilden. Blähh!
Och så smått illamående av några Breezers vi också delade på. Man är juh väl liksom inte 18 längre och kan hålla på såhär, Breezers 3 dagar i sträck. Men jag var sugen, är ledig imorgon och vill inte ha kvar några alkoholhaltiga frestelser i kylskåpet sen om jag lyckas bli gravid här snart! Inte som sist när det låg där och retade mig varje gång jag öppnade kylskåpet! Vart så sjukt sugen, antagligen för att jag inte fick, att jag började känna mig som en alkis nästan. Det gör jag iofs nu också. 3 dagar i rad. :oS Fast jag dricker juh inte så mycket i normalfallet, så't...

Att frugan är så närgången att jag inte får plats i sängen snart utan ramlar ur gör inte det lättare att somna. Kanske borde krypa över tull hennes sida och se vad som skulle hända!?! :-O
Skulle hon till slut ramla ur sängen för att jag inte fanns där och hon bara ville närmare? Eller skulle hon fatta, i sömnen, att jag plötsligt var på andra sidan och börja röra sig ditåt!?
Göra ett experiment?
Usch va otacksam och omysig jag låter. Jag älskar frugan och det är mysigt att ha henne nära! Men jag vill också få plats... ;o)

Nää! Nu är jag sådär akut kissnödig också! Måste kliva upp...

Sen kanske lägga sig på andra sidan... ;o)

/M-J





Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0