Dejtnight vare...

Det var mysigt att komma iväg på dejt!
Att tänka på annat. Även om det stundvis ville komma ut prat om graviditeten. Gjorde mitt bästa iaf för att försöka glömma bort det en stund!

Det var svinkallt i fredags!!! Och man var helt sönderfrysen om händerna när vi kom fram till restaurangen. Vi hann iaf i tid.
Maten på restaurang Stolen var god. Vi åt båda bruschetta till förrätt och till huvudrätt kycklingpasta.
Jag var sugen på en cider men de hade INGEN ALLS utan frågade om jag ville ha vin. Det var jag inte alls sugen på, så jag tog vatten! Mickis fick iaf öl.

Efter middagen var det teaterdags, en offbroadwayföreställning.
"I rummet intill" eller "Vibratorpjäsen" som den också kallas för var rolig. Rekommenderas! Tror dock att det är slutsålt till alla föreställningar redan..?
I pausen fick man en drink. Mickis fick öl. Jag fick... Vatten, kolsyrad, i burk. Var fortfarande inte sugen på vin så en burk att ta med hem i väskan fick det bli....
För övrigt så plankade vi garderobsavgiften!
När man kom in var det en lång kö utan någon info. Alla står där. Sen när man till slut kom fram så var det visst garderobskön (som man egentligen hade kunnat gå förbi alltså) och det kostade tydligen 20:- per jacka. Endast kontantbeyalning. Jag/vi har typ aldrig kontanter på oss, inte nu heller. Så då bad jag att få tillbaka min jacka. Men han hängde in den och sa att vi kanske kunde hämta ut pengar i pausen elller så om vi ville. Vi gick å satte oss. I pausen hann man inte med mer än att köa för att få sin dricka och gå tillbaka. Plus att man hade frusit ihjäl ute utan sin jacka!!! Så jag beslöt mig för att dom fick skylla sig själv för upplägget och hämtade ut jackan utan att säga något efter föreställningen!

Prommis i kylan över till hotell Birger Jarl. Kallt! Och ont som fan i fötterna av världens oskönaste skor!
Checkar in. Lämnar bag på rummet.
Går ner till hotellbaren.
Ville ha en mojito men mynta fanns inte. Sa då istället att jag ville ha något jättejättesött. Och det fick jag, rosa dessutom. Gott som fan! Drack tre såna! :o)
sen stängde baren utan att de sa till. När vi frågade så sa de att man istället fick handla i receptionen nu! Att välja på fanns öl och vin då. Ahap slutdrucket för min del då.
Upp till rummet. Badade i badkaret. I det lilla lilla hotellbadrummet. Olyxiga badrummet som såg ut som ett vanligt lägenhetsbadrum med gulnad toasits och slitna dörrkarmar. Inget lyx What so ever!
Själva rummet i sig däremot såg helt okej ut. Och sköna hotellakan. MEN när man la sig så märkte man snabbt att det inte alla var en dubbelsäng egentligen, för sängarna gled isär!!! Saknade då vår egen säng och dubbeltäcket hemma, mys.
Tur att hotellfrullen på morgonen sen var TO DIE FOR! ÄLSKAR HOTELLFRULLE! Shit va gott det var!

Mysigt att hitta på nåt med frugan. Slippa vardagen en stund och komma bort.
Borde göras igen, snart!

/M-J






Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0