Sökt nytt jobb! :-O

Hunnit med att sola idag också. 3 ggr hann det bli innan kryssningen. Känner mig dock ändå inte så jäkla fräsch - mest svullen som en kossa, fick juh mens idag... Men vad ska man göra.
Sen har jag duschat, packat, gjort mig iordning.
Och även hunnit med att skriva ett brev och en meritförteckning! Samt skickat iväg en arbetsansökan dårå.
Egentligen hade jag/vi bestämt att jag inte skulle söka något nytt jobb nu eftersom vi försöker bli gravida. Men när jag såg det här jobbet kändes det lite som att jag var tvungen och Mickis tyckte också att jag skulle söka det. Kanske var meningen? Vi får ta risken helt enkelt OM jag nu ens skulle få jobbet att jag sen står där utan jobb alls och är gravid. Man måste juh våga! Men ja risken är juh att jag får börja där och sen hinner de se att jag fått gravidmage innan min 6 månaders provanställning löpt ut och så kanske de hittar på nåt som gör att jag inte får fast anställning.... :oS Men som sagt, man måste juh våga!
Lite jobbigt, både hoppas på att få det nya jobbet, samtidigt som jag hoppas på att de inte ens hör av sig. För det är läskigt och jobbigt att byta jobb!!!
Jaja, vi får se om de hör av sig alls över huvud taget...
Annars har jag juh mitt jobb som jag får jobba kvar på då! :o)
Nää, nu börjar det bli dags att stänga igen resväskan och åka iväg... ikväll blir det juh blubb blubb-båt och gaykryssning! Yey!

/M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0