På slaget tolv

Läst ut Nora Roberts "På slaget tolv" ikväll.

Visste inte alls vad det var för bok innan...
Det är en spänningsroman står det iaf.
Ett bra tag in på boken undrade jag starkt vad som syftades på med spänning. För jag tänkte spänning som att det skulle va spännande och eventuellt lite småläskigt å så... inte spännande på ett desperate housewife sätt, tantsnuskigt.
Men joo visst, det kom igång sen med den andra spänningen också - utöver tantsnusket!
För ja!! Det märktes tydligt att boken var skriven av en kärring. För nog vare lite väl kärlekssmörigt på sina ställen och nog vare rejält tantsnuskigt en del gånger!

Han lyfte upp hennes kjol över de fantastiska benen och strök med handen över varm hud och över den lilla flik av spetstyg som täckte den. Stack in handen innanför.
Här var det inte varmt utan hett. Hett och vått och öppet. Hennes höfter pumpade och tryckte på, och när det gick för henne utstötte hon ett lågt, djuriskt stönande som gick raka vägen till hans underliv. Hennes fingrar grävde sig in i huden på hans axlar.
Sedan var bådas händer mellan deras kroppar och slet i knapparna på hans gylf.
Nu, nu, nu. Med detsamma. Gode Gud! Hon visste inte om hon sa det högt eller tänkte det. De känslor som svepte genom henne flög för snabbt och för högt för varje form av motstånd och förnuft. Hon var inte säker på om hon skulle överleva tio sekunder till om han inte var inuti henne.
Och när han var det, när han trängde in i henne struntade hon blankt i överlevnad.
Snabbt, på gränsen till vildsint, den ena stöten efter den andra. Han fyllde tomma ställen som hon hade glömt att hon hade, tände eldar som hon inte visste hade slocknat. Det var ett anfall på bred front, och tack gode Gud för det.
Inga hämningar längre, inget förnuft. Han hade lyft upp hennes armar över huvudet på henne och höll fast hennes handleder med ena handen medan han lyfte upp kjolen med den andra. Han mörbultade henne mot ytterdörren tills orgasmen helt enkelt fick henne att gå i upplösning.
När han själv kom andades han stötvis in i hennes öra. Han tryckte henne mot dörren. När hon blev litet klarare i huvudet insåg hon att det var lika mycket för att själv hålla balansen som för att stötta henne.
"Tack", lyckades hon få fram.
"Nöjet var till minst femtio procent på min sida."

Det var lite halvjobbigt ibland att läsa denna bok!
Jag har juh mest läst den när jag pendlat, åkt tåg/buss. Och vid stycken som den där så känns det som att alla som sitter runt omkring vet vad för jävla snusk man sitter och läser egentligen! Och att de kan genomskåda ens egen frustration! HAHAH... ;o) Ja för visst kan man bli lite frustrerad då... hahaha... ;o)

Nee mer SPÄNNING, mindre snusk! I bokväg iaf! ;oP
Tantsnuskböcker läste jag tillräckligt av när jag var typ 12. Nu skulle jag nog föredra äkta vara! Hummn..
Men ja, den var väl helt okej iaf. Mjoo.. för att vara tantsnusk!
Måste bli pålurad tantsnusk!! hahah...

>>> M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0