Går att sälja nästan vad som helst till en kille...

Killar hävdar gärna att tjejer är så svaga och faller så lätt för reklam och REA etc. Att vi tjejer skulle vara så lurade men de själva har minsann koll på sitt eget handlande.
Pyttsan säger jag!
Visst kanske det skiljer sig lite på vad vi går på för nåt... men killar kan juh glömma att de inte faller för säljtricken!
Medans vi tjejer förblindas och blir momentärt hjärndöda av blotta glimten av en REA-skylt så åker killarna istället dit på försäljerskorna!
Det går att sälja nästan vad som helst till en kille, om man bara vågar försöka. Tycker han att säljaren är snygg eller charmig eller what ever så köper han det - vad du än erbjuder! Typ...
Skulle jag vara fräckare skulle jag ha världens snitt på mina kvitton - men tyvärr känner jag mig lite taskig och tycker synd om de stackars själarna om jag lurar på dem alltför mycket grejer som de inte alls tänkt sig att köpa... :oS
Men det är rätt roande också ibland, när man märker att de inte ens riktigt reflekterar över vad sjutton de faktiskt köper... Men de exemplaren får juh faktiskt skylla sig själv också. :o)

>>> M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0