Sjunga för magen

Ikväll när vi kom hem har vi legat i sängen och myst. Ja frugan har klappat magen, spelat musik på iPaden och sjungit för bebisen i magen.
Katten tyckte inte det var så himla kul så hon låg nedanför sängen och glodde surt in i elementet på en hög nerrivna kläder!

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer
Postat av: Luiza

Mys!
Har tagit igen lite läsning hos dig, och ser att du inventerat...jisses vad tråkigt.
Trist att jobba så mycket, men det blir mycket pengar sen, och jag säger bara en sak: försök att spara om du kan, det är fasiken ingen lek att vara hemma med barn, ekonomiskt. Jag tigger av Anders VARJE månad.
Kul med kryssning =).
Ska ni åka den nya? [Viking grace]
Vi ska åka den i februari. Ska bli sjukt spännande =).

Ha en fortsatt trevlig helg, och hoppas deppigheten försvinner =).
Kram

Svar: Nej inventering är inte det roligaste! Speciellt inte ominventering, för jag gjorde juh samma skit för bara 2 månader sen, drygt. Nej jag fasar inför det där, kommer bli sååå fattiga! Men antar att det får vara värt det. ;o)
Joo ser fram emot buffé och tax free. Däremot alla asfulla drägg känns inte så värst lockande när man själv kommer vara spiknykter. Och så kommer juh alla andra vara bakis dagen efter eller börja om. :oS Funderar på att checka in spaavdelning kanske om den är något att ha. Tråkigt nog är det inte Grace vi ska åka med utan fyllebåten Cinderella. Hade jag fått bestämma hade det blivit den nya såklart! :o) Men nu är det bara att följa med... Är 40-årsfirande vi hänger med på.
Tack. Misstänker att det kan vara järnbristen som gör mig så trött och att jag påverkas allmänt av det. Hoppas på bättring snart!
Kramar
Oh Mira


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0