Inskrivning

Idag var vi då på inskrivning på mödravårdscentralen.
Lämnade blod- och urinprov. Testade även blodtrycket.

Som jag redan kännt själv och visste så var blodtrycket väldigt lågt. Men det är inget man kan göra nåt åt, bara lära sig hantera det på nåt sätt... :oS

Urinprovet visade tydligen att jag åt för dåligt..!?! Ehhh.. Jag sa att jag tyckte jag äter som vanligt, minst, men hon sa att det visade att jag inte fick i mig tillräckligt så kroppen äter av mina egna fettreserver. Det är inte skadligt för min inneboende, h*n får i sig det som behövs... det är bara min egen kropp som tar stryk, sa barnmorskan.
Jaja, jag har svårt att tro att jag ska äta mer än vad jag gör och kan nog knappast få i mig mer heller, så det får vara så att min kropp äter från fettreserverna då ett tag. Det verkade juh lugnt ändå, inget att oroa sig över.
Men kanske kanske är det så att jag inte äter för lite utan E som äter för mycket... Är juh trots allt gener från släkten V vi pratar om här... Heheh... ;o)

Hon skickade remiss för ultraljud i vecka 13-14. Och för rutinultraljudet i vecka 17-20 (?). Och sen skall vi tydligen få ett till extra ultraljud i vecka 32 tror jag att det var. Man får tydligen gå extra när man gjort IVF.

Och nästa vecka skall jag lämna blodprov igen, för fler tester.

Sen nästa gång vi skall träffa vår barnmorska blir julveckan, 21:a December om jag kommer ihåg rätt.

Joo... Jag fick även nummer till sjukgymnast som jag skall kontakta om mina bäckensmärtor blir värre. Har juh redan haft ont både i ligamenten fram och även bak vid svanskotan. Det är tidigt men så är det visst för vissa...

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0