Gravidkroppen och hormoner!

Har legat sen sextiden då frugan drog till jobbet och försökt att somna om... Men det går visst inte så bra.
Sömnproblem numera. Allt är så himla obekvämt bara. Vet inte hur man ska ligga för att det ska vara skönt för inget är skönt längre! På sin höjd i några minuter. Och jag lyckas somna på sidan med gravidkudde mellan benen men sen vaknar jag av att jag ligger mer eller mindre på rygg och har ont.
När jag är vaken kan det vara skönt att ligga på rygg, på rätt sätt. Men i sömnen nej!
Usch fy tvi. Gravidkroppen är inte rolig! Ja man får säga så!!! Även fast man kämpat för att bli gravid! För det är bebisen som jag längtar efter, som är slutmålet, inte graviditeten. Nu längtar jag bara efter att tiden ska rulla på mot slutmålet! :o)
Hur ska man kunna sova? Och värre kommer det här att bli för större lär jag fortsätta bli! :-O
Sova är svårt, även så att sitta bekvämt i soffan...
Klämmer hela tiden magen, höfterna värker, fogarna jävlas.
Och just nu har E fest i magen. DET är iofs rätt mysigt även om det känns konstigt. ;o)
Nej jag gillar inte alls min kropp nu. Svårt att förklara. Visst gillar jag på sätt och vis att vara gravid men samtidigt verkligen inte. Saknar MIN kropp, rörlighet, bekvämlighet, frihet. Hahah...
Just nu känner jag mig mest bara bullig, gropig, stor!

Igår på vägen hem från jobbet, när jag kom till busshållsplatsen med mina två tunga kassar, så blev jag erbjuden sittplats. Mmm magen putar. Blev glad, ledsen, chockad, vet inte vad... Tackade nej iaf. Då tyckte tjejen iaf att jag åtminstone skulle sätta ner kassarna på bänken (blött på marken). Jag gjorde som hon sa och tackade.
Jobbigt med dubbla känslor. Glad eller ledsen?!
Längtat efter att det verkligen skall synas att jag faktiskt är gravid men SÅ långt gången är jag juh inte än... Så känns lite jobbigt att redan vara så pass stor. Aldrig ska man va nöjd?
Var ledsen och fick tröstas när jag kom hem. Gravidkroppen och hormoner är inte en bra kombo!
Inte ledsen enbart av att bli erbjuden sittplatsen... Utan hade juh gått och sett mig själv i spegeln på jobbet innan det och det var minsann inte någon vacker syn det. Och så på det haft problem med att de jäkla gravidstrumpbyxorna hasar ner halvvägs på magen och håller sig alltså inte ovanför som jag vill, obekvämt!!!

Nej nu får det vara slutventilerat och gnällt för den här gången... Ska fortsätta försöka somna om en stund innan jobbdags. Men mest troligt är nog att jag kommer ligga här och vrida och vända på mig och känna på E's kalasande... ;o)

/M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0