Utbölingen

Tog mig ut på egen hand alldeles ensam igår. Vandrade först upp mot centrum/byhålan och handlade lite på Kaisers (matbutik). Billigt var det! Och träffade på första tysken på denna resa som ej kunde engelska men det gick bra ändå.
Satte mig sen där i centrum på en bänk, drack min läsk, åt mitt godis och glodde på folk. ;o) De glodde minst lika mycket de!
Promenerade sen vidare mot stranden, tänkte att jag skulle strosa lite vid vattnet... Men icke! För i den här stan/byhålan har de minsann spärrat av runt stranden och tar betalt för att gå in i inhägnaden! Med tanke på att det knappast ens var badväder och stranden var tom och jag mest ville kika bara så vägrade jag pejja för det och vände igen, löjligt! Och märkligt.
Mer märkligheter här...
Plötsligt längs vägen så står det en tuggummiautomat! Inte i centrum eller vid nån affär eller vid något alls faktiskt utan längs med en väg bredvid en buske typ, ehhh... :oS

Brevlådorna är utanför porten på husen. Och de är så trånga att posten inte ryms i dem. All post hänger ut från dem och vem som helst som passerar kan knycka ens post! 
En gubbe åker runt planlöst i stan på sin segway. Fram och tillbaka utan något mål. Nöjesqruising?
Joggare i cykelbyxor stannar och stretchar extralänge när man möts och putar övertydligt med rumpan mot en när man passerar. Skratta eller gråta? Jag försökte bäst jag kunde hålla mig från skratt.
Typ alla glor på en!!!
Antingen så är jag Jävlans snygg helt enkelt (hahah rolig tjej!) eller så är den här stan verkligen så pass liten att alla känner igen varann och jag lyser upp ett ufo, en utböling...

/M-J

 




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0