ONT SOM FAN!!!

Och så har vi haft en riktig scare här!
Äckelvarning!!!
Jag promenerade tidigare i eftermiddags till Willys och tillbaka med Jenny för att handla "lite" och bar hem två tunga kassar. behövde frisk luft då jag haft huvudvärk i två dagar. Plus behövde mer bindor och så...
Sedan har jag och Micaela sprungit upp och ner för trapporna här med tvätt.
Efter andra gången upp kände jag mig plötsligt väldigt svag och helt slut!
Började iaf med middagen.. Jag hade fått för mig att jag skulle laga nåt gott till frugan, som gillar bacon- och ostpajen jag lagat förut.
Började få väldigt ont i magen och Mickis fick hämta saker till mig så jag kunde sitta ner och laga maten.
Men det blev bara värre och värre med magen. Min beskrivning; det känns som att jag gjort en magoperation och sytt och nu så släpper det.
Samtidigt som det kändes som att jag nästan höll på att förblöda. Det kändes som det bara forsade blod ur mig. Vilket det inte gjorde, jag var och kollade läget två gånger och det var inte alls mycket.
Började känna mig väldigt varm i ansiktet också.
Till slut var jag tvungen att gå och lägga mig i sängen och gråta för att det gjorde verkligen svinont!!
Mickis fixade varm vattenflaska att ha på magen. Och fler värktabletter, trots att jag tagit två för inte alls så länge sen.
Inget hjälpte dock, utan det blev bara värre! Jag sägwr åt Mickis att vi måste ringa gynakuten!!!
Plötsligt fick jag en kraftig uppstötning också! Hann stoppa kräket i munnen av en reflex men Mickis fick springa och hämta en spyhink.
Men så började magontet att avta lite. Jag kände att jag var tvungen att gå på toa... Och vad händer!? Det ploppar ut världens största blodklump!!! Typ 10cm i diameter!!! Äckligt!!! Samtidigt känner jag någon sorts sjuk fascination och framförallt LÄTTNAD!
Efter att blodklumpen kommit ut lättar allt ordentligt och jag känner mig MYCKET bättre och kryare. Som att allt bara försvann. Måste varit blodklumpen som lossnade i mig och letade sig ut neråt eftersom jag rört mig och ansträngt mig mer än innan de här dagarna. Och det gjorde mig banne ont när den stora klumpen ville ut!!! ONT!!!
Tacka fan att det är över nu!!! Shit asså. Det vill vi inte vara med om igen!!!!!!!

Febertermometern visar nu på lätt feber. Hoppas att det lägger sig också....
...och inga infektioner tack!!!
Det räcker nu... det räcker!

/M-J

Ps. Pajen blev god trots allt. ;o)




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0