Ingen remiss

Det är semester och jag har dels haft fullt upp med annat, dels inte orkat bråka med bloggappen...

Men jag har tagit nässprayen som jag ska (varje morgon och kväll i båda näsborrarna) och var och tog blodprov 1/8 (på min födelsedag)... Fertilitetsenheten ringde sedan upp dagen därpå med resultatet, det hade funkat som det skulle och jag var nedreglerad. Då fick jag den kvällen, 2/8, börja med sprutor.
Jag är nålrädd, så frugan har gått ge mig sprutorna. Den ser likadan ut som hennes mamma har för diabetes, så hon var van. När jag började med hormonsprutorna så fick jag trappa ner med nässprayen och tar bara i ena näsborren morgon och kväll. Sprutan är bara på kvällar.
Idag var det dags för blodprov nummer två. Sist fick jag ta blodprov på sjukhuset bredvid där vi bor men idag har vi varit tvungna att åka in till Karolinska. Först åkte vi till Fertilitetsenheten och upptäckte att vi var på fel ställe. Vårat eget fel som inte kollat ordentligt. I panik springa till nästa hus... Sen köa för att ta blodprov. När det till sist var min tur så visar det sig att det glömts skickas in remiss!!!
Hon som skulle ta blodprovet försökte ringa till Fertilitetsenheten då men kom inte fram. Så hon tyckte att jag skulle ringa själv. Jag gjorde det men det går juh aldrig att ringa dem direkt, utan man måste lämna personnummer och telefonnummer så de ska ringa upp en.
Jag fick telefontid 10:50, så nu hänger vi här och väntar på att bli uppringda. Vågar inte åka hem eftersom blodprovet måste juh tas....
Hoppas de kan ordna detta idag nu då...

/M-J





Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0