Butterfia!

Tog mig redig sovmorgon på skärtorsdagen, då jahskylle jobba endast drygt tre timmar på kvällen. Sov till tolv! Och lyckades med det också! Otroligt! Har juh varit helt död liksom på sistone så det var mer än välbehövt!

Sen fnulade jag på födelsedagspresent till lilla frugan som fyller år om mindre än en månad. Svårt när hon inte önskar sig något vettigt... :oS Hoppas på att kunna göra henne glad iaf i slutändan. Får se hur det blir..,

Marko dök upp sedan och plockade upp mig. Fick bli en tur på stan med den samme, Sanna och Loui. Kollade på kläder... Jag köpte dock inget, tyckte jag kunde hålla mig som beställde en massa från nätet i onsdags, heheh...

Blev Bolaget och Coop sen med. Loui var en trött, tyst, butterfia hela shoppingturen fram till att hon fick en ballong på Coop! Då sken hon upp lite sötnosen. :o)

Shoppingturen avslutades på mitt jobb. Jag svidade om och S & M provade skor. Loui kollade på skor, hon gillar skor! Kommer bli som faster! ;o)
När dom hade köpt skor och skulle gå så ville inte Loui lämna mig. Hon höll mig i hand och försökte dra med mig ut ur affären. Blev ett mindre utbrott och tårar vid entrén när jag inte skulle med utan stanna och jobba. Sötnosen. Jag vill kidnappa henne! ;o)

Jobb jobb... Skolat in ny extrajobbare...
Sen hem och äta middag med älsklingen. Kolla serier, äta ca fem ton påskgodis och avslutningen spela Xbox halva natten!
När jag/vi la oss nån gång efter två så var jag riktigt jäkla trött och grinig. Fastnat på ett ställe i spelet, Bioshock 2. Morr!

/M-J

 




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0