Fullt upp...

Fullt upp idag.

På morgonen gick jag och solade lite i solarium. Inte gjort det sedan i våras typ. Känner mig blek och trist nu. Vill känna mig fin på kryssningen på torsdag! Ska juh gå all in då! Vill känna mig fin och bekväm och bara kunna ha roligt! Så lite färg kanske kan hjälpa... ;o)

Efter solningen var det dags för Bollhallen med Jenny. Vi var och spelade badminton i en timme. Har kört en gång i veckan nu under hösten.

Så blev det dags för lunch på Morabergs thai takeaway, bredvid Friskis och svettis. Thaibuffé, mums! Så jäkla god mat där!


Efter lunchen över till grannen F&S för ett spinningpass!
Ett mycket skönt pass. Jag var helt genomsvettig efteråt, bara droppade om mig! Håret var dygnsurt och det rann ner i ansiktet och på axlar. Fyyy va fräscht va... Men så skönt att känna att man jobbat hårt iaf!!! ;o)

Hemåt då. För en välbehövd dusch!

 


Liten paus för lite bloggande.

Och så bär det snart iväg mot Rönninge! Ska åka iväg med Jenny för att kolla på en lokal där, som hon ska hyra för sin 30-årsfest i December!

Efter lokalkikandet ska vi sen åka vidare till IKEA! Jag tänkte att jag skulle köpa gardiner och kika på lite grejer. För vi måste verkligen ta tag i att göra klart här hemma nu! Det är hög tid för det nu! För det verkar inte som att vi har nån chans att få en ny lägenhet inom närmaste framtiden (har sökt några och näää...) och jag trivs juh inte riktigt här hemma som det är, för jag tycker inte att det är så fint! :oS Så ja, verkligen dags nu, har juh faktiskt bott här i över 1½ år nu... Visst vi har gjort om och det är mycket finare än innan men inte tillräckligt trivsamt för mig... ;o)

Jaja, nu ska jag fixa iordning mig så jag kommer iväg...

/ M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0