Pasta- och baconsallad - bakismat..? :oS

Söndag 6 Juni:

Nationaldagen. Yeah what ever, som att man någonsin firat det... :oS

Bakis. Jobbar, fast som tur är börjar jag sent och jobbar inte länge.
Idag fuskar jag dock och åker buss till och från jobbet, sms-biljett oh yes.

Sen skulle man juh lätt kunna tro att det skulle blivit riktig bakismat, u know pizza and stuff, men icke. Istället slänger jag ihop en sallad när jag kommer hem, av det som finns hemma.
Blir en pasta- och baconsallad! :o)


Och det var jädrans smarrigt!!! :o)
Mickis vågade såklart inte ens att smaka! :oS Fattar inte varför! Hon äter juh sallad, hon äter pasta och hon äter juh bacon, så.... :oS Well, her loss!!

Senare på kvällen sen, efter en promenix till Willys och tillbaka, blir det tortillamiddag! SMARRY! Evigheter sen vi åt tacos!! Fattar inte ens varför, det som är så jäkla gott!!! :o)


En sak jag irriterade mig på idag...
På hemvägen från jobbet när jag passerade stationen i Södertälje så var det ett sånt därt Nationaldagsjippo där... som Sverigedemokraterna (tror jag att det var?) hade ordnat.
Det var med något band som spelade (tror jag?), hopptorn för barn och ballonger m.m. Ett familjeinriktat jippo.
Hur som helst - hela stationen var liksom omringad av piketbussar och poliser! Runt 10 piketbussar, som alla var fulla med snutar som satt i dem i beredskap ifall något skulle hända. De satt inträngda i bussarna, typ sju pers (?), fullt påklädda med jackor och grejer så klart... och det var varmt och soligt. Stackarna.
Ja nej det var inte det jag irriterade mig på... utan jag tänker på kostnaden för detta!!
Nu gissar jag bara men säg 10 piketbussar x 7 poliser = 70 snutar.
Så kanske de satt där i tjaa 5 timmar. 70 x 5 = 350 arbetstimmar.
Vet inte alls vad de tjänar men med löner och andra avgifter räknar jag nu på 200:-/h, så 350 x 200 = 70000:-
Ja nu är summan där kanske helt fel men poängen är juh att det här kostar samhället en jäkla massa, att de ska behöva sitta där bara utifall att det kanske händer något... så jävla onödigt, sånt slöseri med resurser! DET irriterade mig.
Alltså, att detta skall behövas!
Att folk inte kan sköta sig.
Om alla kunde uttrycka sina åsikter på ett vettigt sätt och inte vissa behövde vara såna jävla idioter bara, så kunde dessa resurser gått annanstans!
Och sen kan man diskutera tex just Sverigedemokraternas politik m.m. och tycka vad man vill om det... men på just ett vettigt sätt - utan att samhället skall behöva slösa resurser på det här sättet helt i onödan, bara för att vissa kanske vill ta till nävarna istället för att använda hjärnan lite!
Och nu släpper jag det... hej.

>>> M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0