Bröllop eller inte..?

Fredag 6 Augusti:

Älsklingen är fortfarande sjuk.
Hon ser dessutom fortfarande ut som en hamster!
Hon känner sig lite bättre än igår... men är inte tillräckligt kry för att orka sig ner på stan för att kolla efter bröllopskläder - och imorgon ska vi juh på bröllop!
Ja, kanske alltså. Får juh se hur hon känner sig imorgon när vi vaknar. Är hon fortfarande sådär krasslig så får vi lov att stanna hemma helt enkelt.

Hela dagen slappa bara.
Ja förutom att jag får ta mig en sväng till affären för att köpa mat. Blir tacos!

På kvällen sen provar vi lite kläder. Måste ha en plan ifall vi nu ska på bröllopet.
Det är ett sommarbröllop och klädseln ska vara "sommarkläder"... så vi tänker inte komma galapiffade, jag är rädd att jag ska vara för uppklädd, that's me liksom.. :oS
Mickis beslutar sig för ett par puffiga, ett vitt/marinblå randigt linne och en vit kortarmad öpen skjorta, samt nya vita tygskor.
Jag inser då att min rosa klänning jag köpt till bröllopet inte matchar henne alls, så jag ångrar mig. Kommer på att eftersom hon kör navylook bör jag nog också göra det. Får bli min röda klänning med vita ränder. Perrrfa!
Nu får vi bara se hur det mås imorgon bitti!!


För att göra allt sådär extraroligt så när vi ska sova sen, ja då har det smygit sig in en bautastor harkrank!! Och den bestämmer sig för att ockupera sovrummet!
Den sätter sig i taket mitt ovanför sängen, lagom så man inte kan dra fram nåt högt att stå på. Vi är båda korta och når inte från taket... Ja alltså jag är juh rädd, så jag hade juh inte vågat ändå men Mickis, hon når inte heller med sitt elektriska tennisrack. :o/ EVIL harkrank.
Till slut ger vi upp, stänger dörren till sovrummet och sover i soffan! Den vann alltså. :o/

>>> M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer
Postat av: johnny

nice blogg! lägg gärna till mig på bloglovin för det gjorde jag nyss med dig ;)

2010-08-20 @ 15:28:31
URL: http://johnnyponken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0