Läkarbesök imorse.

Imorse kom jag trots allt upp ur säng och hann till läkaren i tid. Helt otroligt. Men trött är jag.
Hon klämde på mig igen och lyssnade och tog prover och så...
Och så hade hon fått svar på proverna jag tog förut när jag var och lämnade blod.
Ja jag har iaf normala värden ananrs men lågt med järn och B12. Så jag fick recept på vitaminer och så som jag ska knapra varje dag nu då! Hon sa att det kunde bero på det att jag kännt mig trött och lite hängig och så...
Sen har jag visst lågt blodtryck också. Därav som jag lätt blir svimmfärdig om jag tex står upp länge eller reser på mig för snabbt.
Måste tänka på att röra på mig och äta regelbundet och bra.
Har låg vilopuls med.
Vältränad, hahah... Like if. ;oP
Nej men hon tror att det är en blandad kompott som gjort att jag mått som jag gjort nu i vår och sommar - men känner mig lite bättre nu, tror jag.
Kombination av låga järn- och B12värden, lågt blodtryck, hormonförändringar pga p-piller jag käkade i våras, stor viktnedgång och stora förändringar på personliga planet... och så dåliga mat- och sömnvanor på det!
Ska lämna prover igen i höst och så ska vi se hur det står till då. Och självklart höra av mig om jag känner mig svimmfärdig och så igen...
Vi får se... :o)


Efter läkarbesöket gick jag och handlade på Konsum på stan. Köpte frukost och passade även på att handla middag till ikväll - eftersom jag lovat att laga mat. Slipper jag handla på vägen till Nacka sen också.
Och så var jag på Apoteket och hämtade ut från recept, plus handlade sömntabletter (eller rogivande tabletter) efter önskemål från pojkvaskern i Nacka. För ikväll skall vi minsann sova!! :o)

>>> M-J



Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0