Lasagne a la Mira!

Igår morse var det tidig "julmys" på jobbet!
Hade bara fått några få timmars sömn, såvar rätt död.
Hann dock köpa en julklapp innan också, helt otroligt. Vi skulle ha med oss en klapp för 30:-, samt rim. Vaffan jag rimmar inteså internet funkade juh bra, hehh.. :oS Och så fick det bli 3 st tian-lotter. Vi julklappsbytet sen fick jag en ljushållare för värmeljus, en ängel.
Så fick vi julklapp från jobbet också. Jag har intre öppnat min än. Ska vänta med det tilll julafton - för jag kommer juh inte få nå fler julklappar i år! Det är bara snälla barn som får julklappar har jag hört...

Efter julmyset åkte jag hem, slösurfade. Skulle ner på stan men blev inte så. Sen bestämde jag mig för att ta en powernap på en timme innan jobbet - för joo jag skulle tillbaka till jobbet på kvällen och jobba några timmar! Gissa om jag var död då!!! Powernapen var INTE bra, blev såklart bara tröttare!!!

Efter jobbet sen in på Coop å handla.. sen skjuts hem... och så bjöd jag Daniel och Mickis på middag hos mig. Lagade lasagne. :o)

Riktig Cola till två griniga gäster som inte vill dricka min lightläsk... hahah... Dumma dom är som itne fattar att Cola Zero är GODARE! ;o)



Är inte så nöjd med lasagnen, var inte lika god som den brukar vara... men den gick ner iaf. :o)

Efter maten blev det filmtittning. Jag skulle visa en bra film för dem eftersom de där två tydligen lyckats missa den! :oS
Det blev iaf Grandma's boy!!! ;oD
I fucking love that movie!!!
Var juh mysigt och varmt i min säng inklämd mellan de där två, hahhah...

>>> M-J




Follow Oh Mira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0